Inspiratie sessies

De Kunst van het Leven

INSPIRATIE SESSIES

Je gaat 
Het leven Doorzien

Je hebt geen tientallen spirituele workshops meer nodig, want het doel en de uitdaging van deze sessie is te komen tot besef en inzicht, het enige wat nodig is, zodat je in je ware kracht komt te staan, in wie je werkelijk bent en wie je altijd al was. Dát geeft rust. Je hoeft namelijk nergens te komen, want je bent er al! Je gaat weer ervaren om jouw waarheid te leven, vanuit het Nu, in jouw eigen U-niversum (YOU-niverse)..

Je gaat het Leven doorzien en de innerlijke vrede en rust in je hoofd die daaruit volgt, leert mee te nemen in het verder invulling geven van jouw leven met passie …
… waar Happiness een uitgangspunt wordt en niet een doel blijft. Het einde van het lijden in de zoektocht naar geluk. Het leven toelaten.

Geert neemt je mee in “De Kunst van het Leven”, waar geen plaats meer is voor goeroes maar wel voor lichtende voorbeelden (Standards). Geert zal de aftrap verzorgen waarna we zullen Samen-Zijn in waarheid, Ont-moeten in vrijheid en Delen in wijsheid.

Met elke maand een ander thema dat extra belicht zal worden. 

JA, IK WIL ER BIJ ZIJN!

Sessies Amersfoort 

Elke laatste dinsdag van de maand ben je welkom in De Witte Vlinder , waar we om 19.30 uur beginnen (graag tijdig aanwezig zijn).
 
Na deze sessie besef je wat jij kunt doen om het leven te doorzien en je hebt hiervoor inzichten meegekregen om daar invulling aan te kunnen geven in jouw leven.

Diverse facetten van De Kunst van het Leven komen aan de orde in onze, waar mogelijk, interactieve sessies, waarbij we een gezamenlijke ervaring laten ontspruiten en als mens uit de weg en in de flow stappen zoals: ‘Het Leven Doorzien’, ‘Leef Jouw Waarheid’, ‘Wat is de “Realusion” ?’, ‘Wie ben JIJ werkelijk?’. En elke maand een ander thema dat extra belicht zal worden.


(Toegangsbewijzen à € 19,95 , beschikbaar in de winkel.
Aan de deur: € 25,- , mits aangemeld. )
(Eigen parkeerplaats ; zeer goed bereikbaar via het OV, buslijn 5, halte Pullstraat, 1 min. lopen)

JA, IK WIL ER IN AMERSFOORT BIJ ZIJN!

Sessies Amsterdam

Elke 2e donderdag van de maand ben je welkom in de Energiefabriek, waar we om 19.30 uur beginnen (graag tijdig aanwezig zijn). 

Na deze sessie besef je wat jij kunt doen om het leven te doorzien en je hebt hiervoor inzichten meegekregen om daar invulling aan te kunnen geven in jouw leven.

Diverse facetten van De Kunst van het Leven komen aan de orde in onze, waar mogelijk, interactieve sessies, waarbij we een gezamenlijke ervaring laten ontspruiten en als mens uit de weg en in de flow stappen zoals: ‘Het leven doorzien’, ‘Leef Jouw Waarheid’, ‘Wat is de “Realusion” ?’, ‘Wie ben jij werkelijk?’.

En elke maand een ander thema dat extra belicht zal worden.


(Toegangsbewijzen à € 24,95 beschikbaar in de winkel. 
Aan de deur: € 30,- , mits aangemeld.)

(Amsterdam-Westpoort ~ Zeer goed bereikbaar via het OV, op enkele minuten loopafstand van Metrostation Isolatorweg en volop parkeermogelijkheid.)

JA, IK WIL ER IN AMSTERDAM BIJ ZIJN!