Huiskamer sessies

De Kunst van het Leven

HUISKAMER SESSIES

Je gaat 
Het Leven Doorzien

Je hebt geen tientallen spirituele workshops meer nodig, want het doel en de uitdaging van deze sessie is te komen tot besef en inzicht, het enige wat nodig is, zodat je in je ware kracht komt te staan, in wie je werkelijk bent en wie je altijd al was. Dát geeft rust. Je hoeft namelijk nergens te komen, want je bent er al! Je gaat weer ervaren om jouw waarheid te leven, vanuit het Nu, in jouw eigen U-niversum (YOU-niverse).

Je gaat het Leven doorzien en de innerlijke vrede en rust in je hoofd die daaruit volgt, leert mee te nemen in het verder invulling geven van jouw leven met passie …
… waar Happiness een uitgangspunt wordt en niet een doel blijft. Het einde van het lijden in de zoektocht naar geluk. Het leven toelaten.

Geert neemt je mee in “De Kunst van het Leven ”, waar geen plaats meer is voor goeroes maar wel voor lichtende voorbeelden (Standards). Geert zal de aftrap verzorgen waarna we zullen Samen-Zijn in waarheid, Ont-moeten in vrijheid en Delen in wijsheid.

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN EN BESPREKEN

Het tarief voor de huiskamersessie bij u thuis of op een locatie in uw omgeving is afhankelijk van het aantal personen, de locatie, de afstand en de bereikbaarheid.

Ik maak met U een afspraak op maat, die voor beiden goed voelt.

U zorgt voor het publiek en de koffie/thee en water.