Sessies Amsterdam

De Kunst van het Leven

Sessies Energiefabriek Amsterdam


De Kunst van het Leven

Met liefde en dankbaarheid heb ik in 2019 mijn sessies mogen geven op de Bewustzijnschool in Amsterdam.

Voor 2020, hét Sleuteljaar, geldt voor mij een andere energie en een volgende stap.

In 2020 geef ik mijn sessies:
– Wekelijks in Amersfoort (De Witte Vlinder)
– Maandelijks in Amsterdam ( Energiefabriek, Amsterdam-Noord)

Zie hiervoor: Aanbod 2020

Je hebt geen tientallen spirituele workshops meer nodig, want het doel en de uitdaging van deze sessie is te komen tot besef en inzicht, het enige wat nodig is, zodat je in je ware kracht komt te staan, in wie je werkelijk bent en wie je altijd al was. Dát geeft rust. Je hoeft namelijk nergens te komen, want je bent er al! Je gaat weer ervaren om jouw waarheid te leven, vanuit het Nu, in jouw eigen U-niversum (YOU-niverse).

Je gaat het Leven doorzien en de innerlijke vrede en rust in je hoofd die daaruit volgt, leert mee te nemen in het verder invulling geven van jouw leven met passie … 
… waar Happiness een uitgangspunt wordt en niet een doel blijft. Het einde van het lijden in de zoektocht naar geluk. Het leven toelaten.


Geert neemt je mee in “De Kunst van het Leven”, waar geen plaats meer is voor goeroes maar wel voor lichtende voorbeelden (Standards). Geert zal de aftrap verzorgen waarna we zullen Samen-Zijn in waarheidOnt-moeten in vrijheid en Delen in wijsheid.

Diverse facetten van de Kunst van het Leven komen aan de orde in onze interactieve sessie, waarbij we een gezamenlijke ervaring laten ontspruiten en als mens uit de weg en in de flow stappen zoals:
Het leven doorzien’; ‘Leven in het Nu’ ; ‘Leef Jouw Waarheid’ ;‘Wat is de Realusion?’ ; ‘Wie ben jij werkelijk?’ ;Hoe pas ik dit toe in mijn leven?‘.

Class is also possible in English.

BOEK NU – en selecteer de betreffende data wanneer je aanwezig wilt zijn.