Sessies Amsterdam

De Kunst van het Leven

Sessies Bewustzijnschool Amsterdam


De Kunst van het Leven

Je hebt geen tientallen spirituele workshops meer nodig, want het doel en de uitdaging van deze sessie is te komen tot besef en inzicht, het enige wat nodig is, zodat je in je ware kracht komt te staan, in wie je werkelijk bent en wie je altijd al was. Dát geeft rust. Je hoeft namelijk nergens te komen, want je bent er al! Je gaat weer ervaren om jouw waarheid te leven, vanuit het Nu, in jouw eigen U-niversum (YOU-niverse).

Op vrijdag in de oneven weken van 19.00-20.30 uur in De Bewustzijnschool, Keizersgracht 467 te Amsterdam.

Je gaat het Leven doorzien en de innerlijke vrede en rust in je hoofd die daaruit volgt, leert mee te nemen in het verder invulling geven van jouw leven met passie … 
… waar Happiness een uitgangspunt wordt en niet een doel blijft. Het einde van het lijden in de zoektocht naar geluk. Het leven toelaten.


Geert neemt je mee in “De Kunst van het Leven”, waar geen plaats meer is voor goeroes maar wel voor lichtende voorbeelden (Standards). Geert zal de aftrap verzorgen waarna we zullen Samen-Zijn in waarheidOnt-moeten in vrijheid en Delen in wijsheid.

Je kunt zowel op een kussen als op een stoel plaats nemen, als het maar comfortabel voor je voelt en we beginnen met enkele diepe ademhalingen zodat je helemaal bij jeZelf komt (geen gebruikelijke meditatie). 

Diverse facetten van de Kunst van het Leven komen aan de orde in onze interactieve sessie, waarbij we een gezamenlijke ervaring laten ontspruiten en als mens uit de weg en in de flow stappen zoals:
Het leven doorzien’; ‘Leven in het Nu’ ; ‘Leef Jouw Waarheid’ ;‘Wat is de Realusion?’ ; ‘Wie ben jij werkelijk?’ ;Hoe pas ik dit toe in mijn leven?‘.

Class is also possible in English.

Deze sessies bij de Bewustzijnschool kunnen vervolgd worden met meer inhoudelijke, maandelijkse Vervolgsessies in de Energie Fabriek, ook 1op1 inspiratie-sessies zijn mogelijk op aanvraag.

BOEK NU – en selecteer de betreffende data wanneer je aanwezig wilt zijn.